Schweiz

En resa till Schweiz

Den 20:e september flög vi från Kastrup till Zyrich, den som känner mej vet ju att jag har varit väldig flygrädd. Men det har på nått vis växt bort, så det gick alldeles utmärkt att flyga nu.

På förmiddagen hade vi först varit och lämnat vår lille vovve på pensionatet i Håslöv, jag tror att han inte var så glad åt detta.

Sen var vi ett par timmar hos Gun och Gert i Vellinge, och där tog vi en liten fika. Blev förståss ingen bild på det.

Sen skjutsade Gert oss över bron till Kastrup och sen blev det till att leta upp rätt gate. Men när man är så ovan att hitta på en flygplats som vi är så kan det vara svårt att hitta på Kastrup. Så vi virrade ju omkring där en stund innan vi fattade att vi gick på fel håll, gaten vi skulle till låg allra längst bort på andra hållet, så det blev nog rätt många steg den här dagen, för när vi kom till Zyrich var utgången också långt bort. Men så småningom blev det rätt och vi kom med rätt flygplan. Och väl framme tog vi en sväng i taxfree och jag mitt dumma nöt köpte ju en stor burk bodylotion och lite annat smink från Elisabeth Arden, tänkte ju aldrig på att jag skulle få igenom dom i säkerhetskontrollen när vi skulle åka tillbaka. Sonen har lovat att skicka det hem till mej. Eric blev snuvad på sitt alldeles nyinköpta raklödder. Sonen stod och väntade vid slutet på gaten.

Fortsättning följer………

Ha en bra kväll!

♥♥♥