forts

och så  hittade vi  sonen  som stod vid slutet på gaten och väntade.

Fredagen började vi med en promenad i Shaffhausen och frukost. Nu är jag rätt så vilse, jag vet inte vart vi intog den här goda frukosten.

 

 

 

 

 

Och vi hann med en hel del roligt när vi var i Schweiz, fast egentligen var vi rätt mycket i Tyskland. Vi åkte båt på Rhen och åkte  in i Rhenfallet det var ganska häftigt. Jag tog några bilder, men dom blev väl kanske inte så där väldigt bra.

 

 

 

 

Hur kan man bara få till en sån …….. bild, jo, det är ju jag som tagit bilden…..

 

 

När vi kom tillbaka från båtturen från fallen så simmade det en svan där.

 

 

 

 

Nästa dag åkte vi till Mainau och Bodensjön,

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter att vi varit vid Bodensjön och Mainau åkte vi till Konstans och gick en promenad över Rhen,

 

 

 

 

 

 

 

Här är vi på väg att landa på Kastrup, vi är ca 40 minuter försenade och så ska vi då leta upp utgången på flygplatsen.  Naturligtvis fastnade vi i säkerhetskontrollen, varför vet jag inte, men en vakt där tog Erics väska och gick iväg med. Konstigt för det var mindre i väskan nu än när vi kom till Schweiz.

Gert och Gun väntade på oss på flygplatsen och då hade brobissen inte fungerat, någon hade missat uppdatering. Det är fixat nu. Sen hämtade vi lilla vovven i Håslöv, han var så hes så han kunde inte skälla eller pipa, men han blev jätteglad. Nu har han nån konstig hosta som jag misstänker är kennelhosta. Dom hade haft det för några veckor sen på pensionatet och Chicko är vaccinerad för ett par veckor sen så det kan ju vara nått annat.

 

 

På hemvägen stannade vi för att ge hunden lite vatten och då fastnade jag med foten i remmen till handväskan och landade på asfalten och slog i knäet.

Ber om ursäkt för att bilderna kan ha kommit i fel ordning, men det var en fantastisk resa!

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥