Tasskadan

Till ”vetten” i dag

Vi fick ju en tid hos ”vetten” i dag för att kolla Lexies lilla tass. Och nu hade den blivit rätt mycket sämre. Hon fick sprutor och tagit prover och utskrivet en del medicin, så nu kan det bli svårt. Spruta i munnen, tabletter i smör, skölja såret med koksaltlösning. Varje dag flera gånger. Men det måste göras!! Och vi fick veta att hennes njurar och lever är bra för att vara en så gammal dam.

Idag ser det tio gånger värre ut, men jag besparar er den bilden. Nu är jobbet vårt att återställa tassen. Penicillin, smärtstillande och skölja såret två gånger om dagen. Plus krage och utegångsförbud!!

Hoppas nu bara att det här hjälper henne att bli bra i tassen!

Tänkte visa en bild på mitt påskgodis!!

Bären har jag köpt på Ica Kvantum i Nybro, dom kostade ca 60 kronor för 250 gram, tänkte inte på att titta vad det var för kilopris, men det är så klart billigare att vara lite onyttig än nyttig! Tallriken är köpt på #nybroglasbruk

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥

2 reaktion på “Tasskadan”

    1. Alldeles för dyrt egentligen, men det är gott med färska bär. Jag hade ju vispad grädde till. //mossan

Kommentarer inaktiverade.