Pulsvärmare

Det skulle jag behöva

Eller handledsvärmare, jag vet inte vad som är rätt benämning på dom, men dom verkar att vara så sköna. Måste vara lätta sticka ett par själv, men det är ju det där med tiden. Det är ju så mycket annat som står på schemat, jag klippte till en klänning i går som nu ligger och väntar på att få en tid vid en symaskin. Och så ska man kolla Facebook och Instagram, det ska ju läggas upp bilder där, och så hundpromenaderna. Och så en och annan stadsresa, vi körde in till Stora Staden i dag, Eric hade sett nått på Rusta som var billigt. Två grejer hade han bestämt att köpa, när vi då kommer dit har dom inte fått hem den ena grejen. Sen har jag ju själv valt allt som jag har på schemat, och jag bestämmer själv när jag ska göra det.

Vi gick även in på Plantagen och där hade dom börjat med försäljning av Pelargoner, Mårbackan är ju bara så fin, den översta vet jag inte vad det är för sort, men båda dessa innebär ju vårlängtan!! Båda fick stanna kvar för jag har inte plats för dom just nu, och dom trivs nog bäst om dom får stanna där ett tag till.

Och i skogen är det nästan ingen snö kvar, men vissa vägar där ligger i skugga så dom är fortfarande isiga.

Men granen står så grön och grann i skogen.

Middagstipset blir rester från dom där kotletterna i himmelsk sås, ja den såsen är god!

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥

2 reaktion på “Pulsvärmare”

Kommentarer inaktiverade.