Bröllopsdag

Just idag

Vet inte om man vågar skriva hur många, det avslöjar ju en del om ens ålder. Men vi har firat lite med en Cava och nu innan Mandelmans så har vi tagit fram en gammal kladdkaka från frysen, fast den var inte så gammal, det fanns marginal kvar till utgångsdatum. Vispgrädde och kaffe till så var det ingen som märkte nått. Det var bara gott.!!

 

 

 

 

Kan jag få smaka ??

Dagens bröllopsmiddag blev lax och nån citronsås, det var rätt gott.

I dag körde vi inte till stan, hade liksom inget ärende, och då är det ju bara onödigt. Eric hade tänkt att han skulle slänga lite i återvinningen men det fick ju så klart vänta tills en annan dag.

Eric tittar lite på OS nu om dagarna, men jag är inte ett enda dugg intresserad av sport så det där med OS får helt enkelt passera obemärkt för min skull. Jag sätter mej en stund vid en av mina symaskiner i stället.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥

Hur många? 53

2 reaktion på “Bröllopsdag”

Kommentarer inaktiverade.