Strykstation

PROJEKT

Måste visa mitt senaste projekt, är riktigt nöjd faktiskt.  Ett ministrykjärn och en ärmbräda installerat och monterat på en vagn med tre korgar i höjd. I korgarna har man så klart lite sygrejer eller vad man kan tänkas behöva när man syr något.

Har blivit dåligt med sömnad denna sommar, ja sommar eller sommar, tycker inte att det har varit nån sommar i år, ahja, augusti kan ju bli bra istället.  vill ju egentligen inte ha särskilt varmt 22° räcker gott och väl för mej.

Jag har ett till projekt på gång, har tänkt att snickra ihop ett litet symaskinsbord som jag lätt och behändigt bara kan lyfta fram när jag tänker sitta på altanen och sy. Behöver lite skruvar att fästa plankorna med, spik räcker inte.

Jag har också planterat en del tagetes som jag dragit upp från frö, heter det så? Jag menar dragit upp…? Har nog inget foto på det, måste ta mej ut och fota!

Och mina fina saltkar måste jag åxå visa, jag tycker dom är så fina, jag är ju en sån där minimänniska, allt som är mini gillar jag ju. Fast det blev ingen bra bild på saltkaren, får ta en bättre bild en annan dag.


Nu ser det ut att bli regn här, mej gör det inget jag sitter under tak, eller ja nu kom regnet!

Nu ska jag försöka att få upp lite bilder här, så länge sen sist kommer säkert inte ihåg hur man gör så håller tummarna!

♥ ♥♥