Sysöndag

Dags igen

I morron är det dags för en ny sysöndag, jag har ett påbörjat projekt som jag tänkt att jag skulle få färdigt. Eventuellt får det färdiga resultatet sen följa med på en resa som vi snart ska företa oss.

 

Den pipiga hunden ska lämnas på pensionat i Skåne. Han har varit där förut men han kommer säkert att pipa den här gången åsse. Det här pensionatet har funnits länge så jag tror det är erfarna människor som tar hand om hundarna.

Lexie finns ju inte längre, annars hade hon åsse fått vara på pensionat, hon var ju där många gånger under tiden som vi hadde henne, (jo på skånska ska det vara två D). Hon tyckte inte det var roligt men det gick bra och hon blev så glad när vi hämtade hem henne igen. Hon är saknad.

 

Jag ska göra ett nytt försök att ladda in mina foton på datorn från telefonen, jag vill ha lite utrymme så jag kan fota på resan som vi ska göra snart.

Igår hadde jag tänkt beställa tid hos frissan för en klippning, tror att jag inte blivit klippt sen i julas, men hon hadde semesterstängt, klart att hon ska ha semester, men precis när jag vill klippa mej. Hoppas att hon har haft det skönt. Jag går in till henne på måndag istället.

Ha en skön lördagkväll!

♥♥♥