Höst

Mulet och blåst

I dag ser det verkligen ut som att hösten snart är här, fast det är inte särskilt kallt, men det blåser som fasen. Vi borde egentligen golfat men vi hade bokat en tid hos ”vetten” för Chickos årliga vaccinering. Han gillar verkligen att gå till ”vetten” vi gör det ungefär var 14:e dag för inköp av mat och för att bli vägd, idag hade han gått ner 1hg, bara 15 kvar. Men om han behöver gå in på nåt undersökningsrum så protesterar han lite, men idag gick det så fort så han hann knappt reagera.

Sen funderar jag lite på vad bankfolk egentligen gör nuförtiden. Jag försökte häromdagen få hjälp med att få ett giltigt bank-id, men det kunde jag inte få hjälp med. Fick beskedet att jag skulle plocka fram säkerhetsdosan för att fixa det. Men det behövdes inte alls…..och för en tid sen ville jag ha hjälp med att fixa det där med id-skydd, men det gick inte alls att fixa, jag måste ansöka om blanketter till det……men det behövdes inte heller. Kanske bara jag som är krånglig.

När jag inte golfar eller är inne på banken och bråkar så sätter jag mej vid någon av mina symaskiner, klänningar och kjolar är ju favoriter. Fast nu har jag sytt några oversize-toppar. Jag ska snart ut och resa så jag behöver lite nytt att sätta på mej.

 

Och så har jag börjat att virka, riktigt roligt faktiskt. Jag hittade ett riktigt fint lila garn hos en av torghandlarna uppe i stan, och lila har jag svårt att motstå. Har tänkt att det ska bli en löpare till vårt vita köksbord.

Häromkvällen hade vi så god middag så jag tog ett foto på den, nu blev det nog ett dåligt foto men det är fläskfilé med pommes från Lidl och så hade vi bearnaisesås till, grönsaker skippade vi.

Och så ett par foton på min fina hibiskus!

 

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥