Ghhaaa

 Åhh så klantigt
Skulle lägga upp lite bilder och vet inte riktigt vad jag gjorde, men alla bilderna la sig på skrivbordet. Men tack och lov så kom Lars en vända och han plockade bort dom igen. Har inte tagit några bilder idag, men jag tog ett par läskiga häromdagen och dom tänkte jag visa här idag. Om jag nu klarar av det utan klanteri.
20140612_111435
Det är samma snigel på båda bilderna, en riktigt nära. Den kröp omkring på golfbanan häromdagen, och jag kunde inte låta bli utan att fota den. Men jag undrar vad den vita klumpen som sitter i bakänden  är för något.
20140612_111427
Den här fetaosten har jag inte sett förut, undrar om det är nått nytt, eller om det är jag som har gått förbi den. Det var ju riktigt smidigt med korgen som man kunde lyfta upp tärningarna med. Letade efter en annan sort som jag sett på annons, från Boursin, men hittade denna istället.
20140614_151635
I morron har vi bokat in oss på en ny golfrunda, hoppas att vädret blir som dom lovat, det ska vara solsken och 22 grader. Och snart är midsommar här, och då ska vi gräva upp egen färskpotatis, om dom är fina kommer det bilder på bloggen.
Ha en skön tisdagskväll!
Kraam!
♥♥♥