Svettigt

Om möjligt ännu varmare idag
Ja, idag har det nog varit ännu varmare än igår, det var svettigt värre på golfbanan.  Men jag tror nog att jag spelade någorlunda bra, inte många tappade kreditkort. På många hål är jag framme på Green på 3 slag, men så är det då puttarna som  inte riktigt ville sej idag. Men jag övar och övar, och Eric är avis på mina bunkerslag, jag får nästan alltid upp bollen på första försöket. Fick ett gott råd av farbror Nisse då för nån vecka sen, undrar om det är det rådet som är till nytta. I så fall är jag tacksam. Besökte 2 bunkrar, 2 :an och 10:an. Uppe på första försöket. Från båda bunkrarna.
Är det fler än jag som retar sej på dom otroligt irriterande flugorna? Vi bor visserligen nära en bondgård, med både kor och hästar runt knuten, men så irriterande som dom är nu, vet jag inte om dom har varit förut.
wpid-20140525_190932.jpg
Sitter och slår ett öga på lyxfällan, tycker det är rätt konstigt att dom nästan alltid får tebax en nästan lika bra bil som dom hade innan, och ibland till och med får dom kontanter i handen. Och 34 ärenden hos kronofogden, ouusch!
På skolgården
20140605_12504420140605_125026
Och så bjuder jag på några bilder på mina älskade barnbarn.
Fortsätt njut av den varma tisdagskvällen!
Kraam!
♥♥♥