Födelsedag

Gissa vem

Vi tänkte att vi skulle golfa idag, för vädergubben lovade fint golfväder, och vi har ju inte golfat sen mitten på juni. Så vi körde iväg, och det var fint väder, lagom för en golfrunda. Och när vi packar ur golfgrejerna så upptäcker vi att det saknas 2 hjul till en vagn. Tur att det finns vagnar att låna på klubben. I morron har vi tänkt att gå en ny runda, förhoppningsvis med alla hjulen hemma, eller jag menar i bilen……

Jo, vi har födelsedag här idag, vår lille vovve fyller 10 år idag. Han fick ett brev med posten med lite godsaker i. Det fanns en pinne med kycklingkött lindat på och det fanns en hamburgare, och lite annat smått och gott.

Pinnen med kyckling fick han meddetsamma, jag var lite rädd att han  skulle sätta i halsen men det gick bra. Tänker att han kanske har lite problem att tugga, dåliga tänder kanske.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥