Är sommaren slut?

Är den de?

Näe det tror inte jag! Det ska bli varmt på måndag igen.

Jag hoppas ju på många fina varma dagar än, egentligen hela september faktiskt. Sommaren har väl annars varit fantastisk på många sätt. Fast det har varit en del som har varit dåligt åsse, värmen har ju gjort att vi har faktiskt inte golfat som vi hade tänkt, värmen har mest varit jobbig ibland. Men jag har bestämt mej för att inte klaga, jag vet ju att det kommer en vinter. Uteblivet regn har ju gjort att det har blivit lite fel i naturen kan man väl säja. Djuren får ju knappt nån mat eller vatten, Eric tycker det är skönt att slippa klippa gräsmattan, den har nog aldrig varit så brun som nu. Chicko tyckte det var för varmt att gå eller äta, han sov mest under en stol på sin kylmatta. Kylmattan visade sej vara en fullträff, den har vi haft i bilen, på terrassen under stolen då, i sängen på nätterna, men nu har den fått lite semester.

Växterna klagar nog åsse en del, vi fick många plommon på det usla plommonträdet, och många plommon var maskätna. Lite synd tycker jag för dom är så goda. Några fick jag i alla fall.

Och så hade vi grillförbud, men så kom 15 regndroppar så hävdes grillförbudet. Och då grillade vi igen.

Dom varma och soliga dagarna tog jag ut mina symaskiner på altanen och sydde kjolar och klänningar och lite annat smått och gott.

 

 

I eftermiddag hade jag tänkt att jag skulle tömma min telefon på bilder men datorn ville inte ha dom, vad gör man då? Måste jag radera alla bilder?

Idag har det regnat hela dagen, och det gjorde det visst igår åsse, men det gör ingenting.

Till middag idag blir det väldigt enkelt, stekt fläsk och pannkakor, fläsket steker jag i ugnen, pannkakorna steker jag i ett stekjärn på spisen.

Ha en fin kväll!

♥♥♥