Kvällsfika

Då tar jag en bit choklad

Har hittat en riktigt smarrig från Lindt, med bisquits, så himla god och inte så bra för den som är sockerberoende. Men jag tror inte att jag tillhör den gruppen. För jag tar ingen mer chokladbit på länge.

Vi har ju faktiskt inte haft nån värme på flera dagar, 19-20 grader är i underkant och så blåst på de, då fattar ni väl. Går inte att sitta ute. Men jag klagar inte så högljutt idag heller,  jag hoppas ju att vinterkylan stannar borta länge. Fast jag skulle ju väldigt gärna gå en golfrunda med nån golfare en dag!

Några nytagna foton blir det inte tal om, telefonen är så svårflörtad nuförtiden, vill hela tiden bli uppdaterad, men finns inget utrymme till nån uppdatering. fast jag har ju tänkt att jag ska plocka bort lite foton framöver, skulle helst gjort det igår.

Försökte att klippa klorna på vovven idag, men han är lika svårflörtad som min telefon, fick i alla fall klippt framtassarna. Och  inom 2 dagar är det tänkt att det skall bli nån form av bad åsse. Kanske redan i morron.

Tittar inte på fotboll, förstår inte en enda regel eller vad det heter, folk skriker och gapar och hoppar och jag begriper ingenting. Tror att det är 2 olika lag åsse. Gubbarna på planen slänger sej till höger och vänster och verkar ha fått en smäll här eller där, men jag begriper fortfarande ingenting.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥