Terapi

Sy eller sprätta

Eller kanske både och. Det har blivit några klänningar och några kjolar den här våren, och det är verkligen terapi, antingen du behöver sprätta eller bara syr. Kjolarna använder jag faktiskt på golfbanan, det vill säga om det blir några golfrundor.

Om det inte regnar så är det så varmt så hunden vägrar att lämna bilen. Och jag håller ju med han. inte kan man gå på golfbanan när kvicksilvret närmar sej 30 grader.

Så det har varit glest med rundor denna sommar. Och det är nog inte bara vi som har skolkat, för det har varit så folktomt på banan hela den här våren.

Det är så länge sen jag var här på bloggen och stimmade, ska nog ta upp den vanan igen, jag har tyvärr tappat inspirationen för att skriva, nu hoppas jag att den har kommit tillbaka, för jag tycker ju det är jätteroligt.

Midsommar här hos oss var en bedrövlig historia, det gick inte att inta en enda måltid utomhus, tror att 12 grader var det mesta i värmeväg. Vi hade köpt jordgubbar för 40:- men dom var nästan mögliga och smakade bekämpningsmedel, så en hel del gick i den gröna påsen. Annars hade Eric köpt havskräftor till mej och matjessill till sej själv. Kräftorna var en minivariant men helt acceptabla. Dom var till och med ätbara.

Jag har ett par gamla telefoner som jag har använt till olika saker, men häromdagen upptäckte jag att dom har delat på sej, skärmen har helt enkelt lämnat själva telefonen, någon sa att batteriet har svällt, en telefon går helt enkelt inte att använda längre. Trist!

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥