Utstädad

Julen alltså!

Inte hade vi så mycket julpynt, men nu har vi plockat ihop det, jag är ingen speciellt julig person. Ville bara ha så lite som möjligt. Det är roligt att plocka fram men jag tänker alltid på att det skall plockas ner igen. Trassliga sladdar är ett elände. Trampade barfota på dammsugarsladden häromdagen, och fy 17 vad ont det gjorde, jag har fortfarande ont i foten.

img_5064

Nu har vi tänkt att vinna storkovan, vi skrapade 8 stycken trisslotter förut och där var vinster på dom så det blev nya lotter igen. Men dom här lotterna är ännu inte skrapade.

Middagstips kan jag hjälpa till med, vi hade falukorv, stekt rakt upp och ner i stekpannan, jag hade kvar en broccoligratäng som jag delade på mitten och la på en klick smör, ostskivor och grillad paprika, sen körde jag en minut i micron. Det blev jättegott, men jag glömde att fota. Eric hade sås och potatis.

Nu är det Farmen igen!

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥