Julskinka

Att bita sej i tummen

Visst  har man hört det många gånger, men aldrig riktigt funderat över vad som menas. Men att bita sej i tungan är etter värre tror jag. Usch så ont det gör, bet nästan av mej halva tungan nu ikväll, eller det känns så.

img_5031

Vi hittade en billig julskinka på Kvantum idag, 9,90/kg, har väl aldrig nånnsin hittat en julskinka för det priset. Vi hade ju bestämt att ingen mer julskinka för vår del, men Eric var sugen på julmat igen. Man kan väl säga att det var årets första julskinka.

img_5031

Annars tillbringade jag nån timme vid symaskinen, har ett mönster som jag testade att klippa till ett linne av. Jag ser alltså framemot sommaren då man kan gå lite lättklädd i linne och shorts. Har planerat in en dag till minst vid symaskinen. Jag har så mycket tyger liggande så det är bara att sätta igång egentligen. Fick ingen bra bild på linnet.

Eric bytte ut ett par lotter med vinster på till nya lotter, och bland annat fick han denna, och minsann hela tjugo kronor i vinst.

img_5030

Nu ska jag titta på Morberg och kolla vad han bjuder på för mat ikväll.

Ha en skön kväll!

♥♥♥