Uppesittarkväll

Alltså uppesittarkväll!!

Vad betyder det? Jag sitter för 17 uppe alla kvällar. Min kväll slutar ju inte förrän framemot midnatt och kanske nån halvtimme senare. Varje kväll, inte nått särskilt datum som det är nu i december, och sen vaknar jag vid 05-tiden. Ligger kvar en stund till, sen upp och släppa in lilla kisen. Men ikväll ska vi spela Bingolotto, jag hoppas varje gång på en kontantvinst, och helst så stor som möjligt. Då skulle jag direkt klicka upp nån NY-resa, boka in hunden och katten på respektive pensionat, och sätta mej på planet och flyga iväg. Vem skulle vilja följa med? Jag kan garantera en resa som man aldrig glömmer!

img_4950

Julgröt och skinka har vi ägnat oss åt idag, och om vi får skryta lite så blev det väldigt bra.

img_4954

Färgen stämmer ju inte alltid, den blev inte fullt så röd som bilden visar, men den blev väldigt god.

img_4956

Får jag smaka en bit skinka…?? Snälla…? Klart du får, lille gossen!!

img_4957

Gånger fem……så #”%&)(? knasigt! Hoppar kanske julen med inlägg, får se!

Ha en riktigt fin julafton i morron!

♥♥♥