Danföredanföredan….

Har ni börjat räkna?

Jag tävlar idag igen, idag är det en sån här fin väska. Den hade passat alldeles förträffligt till mej i julklapp.

img_4929

Och här ser man ju att det är bara 4 dagar kvar till julafton, jag tror ju inte heller att jag vinner den här väskan, jag har ju redan vunnit en gång. Dragning sker visst senare ikväll. Man kan ju alltid hålla en tumme för vinst ändå.

Idag verkade det som att det var stora handlardagen, flera kassor öppna på Kvantum och lååånga köer, tack för scanning, en fantastisk uppfinning.

img_4914

Vi tog en skogspromenad i morse, Chicko och jag, och än så länge ser det ju ut att bli en grön jul. Men man ska ju inte ropa hej…..

img_4919

Och jag råkade trampa i en stor #%&?(/=@, man kan ju faktiskt peta bort efter sin hund, jag gör faktiskt det även ute i skogen, man behöver inte låta det ligga på gångstigen. Jag förstår mig inte på folk.

Jag gick en runda på Ria idag åsse, är på jakt efter en liten fotpall, helst med broderier och korsstygn.

img_4924

Det stod en herrbetjänt där på Ria, funderade en stund om jag skulle kanske köpa den till Eric, såg häromdagen att Ernst hade gjort en sån fin, men den här fick stå kvar på Ria. Tänkte att vi inte hade plats för en sån. Men den var väldigt blank och fin, så blank så att jag kom med på bilden med mina ben.

img_4923

Och så har vi klätt julgranen!!

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥