Julklappar

Mycket med jul nu

Julklappar, julmat, julklänning, julmys julljus, julgodis, julbord jamen det tar aldrig slut, så mycket som kan sorteras till julen. Men det var roligare förr när man kunde hoppa upp på vinden och plocka ner alla kartonger med julsaker. Juleljus och julkulor och annat pynt. Vi hade faktiskt gran i detta huset när vi flyttade in här, i dagarna är det 8 år sen. Nu blir det bara lite julpynt här, stakar och stjärnor i fönstren.

img_4834

När jag såg detta på promenaden i skogen i morse så tänkte jag så klart på Ernst, han pyntade ju med nåt liknande nu sist.

img_4835

Och jag brukar plocka på mig lite sånna här mossiga kvistar ibland, visst är dom fina?

img_4836

Efter skogspromenaden satte jag mej vi symaskinen igen och sydde färdigt min julklänning. Och ja den skimrar nästan i lite lila, en färg som jag är väldigt förtjust i, men jag är inte säker på att den passar min hudtyp. Men jag har förstått att man ändrar under årens lopp vad som passar en. Och klänningen tycker jag blev bra. Och som av en slump har jag ett par stövletter i passande färg. Så det kommer nog att bli min juloutfit.

img_4839

img_4845

img_4851

Mattes pankakor är toppen!

img_4859

img_4844

Ha en skön söndagkväll!

♥♥♥