Julmånad

Äntligen tycker många

Jag kan nog tycka att det är ganska trevligt med lite julpynt och juleljus, men då mest när det finns hos andra. Själv tycker jag inte längre att det ger nåt särskilt här i mitt hus. Det jobbiga kommer när det ska plockas ner i lådan igen. Trots detta så har vi lite ljusslingor både ute och inne, och åtminstone en julgardin har jag satt upp, och julstjärnor och adventsstakar har vi åsse plockat fram. Så visst har vi lite julpyntat. Och vita blommor gillar jag.

img_4728

Så köper man 2 stycken vita cyklamen och kommer hem och har inga passande ytterkrukor, så besviken man blir, och jag som har köpstopp.

img_4729

Häromveckan köpte jag fyra stycken så fina krysantemum, dom är fortfarande lika fina, då köpte jag fyra röda ytterkrukor för 5:- /st på Ria, så får väl bli ett besök där i morron och se om det finns passande krukor till mina Cyklamen.

img_4730

Och titta bara på min Clivia som har blommat ganska länge nu, det börjar dock bli lite glest mellan blommorna, men ändå va??

Blev ett juligt och blommigt inlägg idag, och det är väl inte fel?

Ha en mysig kväll!

♥♥♥