Söndag

Och julskyltning

Vi tog faktiskt en sväng upp till lilla staden idag, och nu när jag tänker efter så gick vi ju aldrig nånting på stan. En runda på torget och sen frös fingrarna till istappar. Eric tror varenda julskyltning att han ska vinna en rökt ål, men än har det inte hänt. Inte idag heller, det är synd att det inte är bättre väder på en julskyltning, men det går ju inte att göra nåt åt. Vi glömde åsse att det var kattens dag på Djurriket idag, jag tror att det var kattutställning där, trist att man är så glömsk.

img_4714

Och granen på torget är ju ingen skönhet, har nog sett sämre men detta….

img_4715

En julgran ska vara tät och fin, i alla fall torggranen. Undrar vem som utser och bestämmer  granen som ska stå på torget, för i år skulle den personen behövt putsat sina glasögon. Det är väl nån som skänker en gran från sin tomt tror jag, och om detta var den finaste som erbjöds då undrar jag hur dom andra såg ut.

img_4716

Alltså det var inte mycket folk på julmarknaden idag, ett av tälten där blåste iväg. Det var visst 24nybros tält.

img_4717

Det blev glögg, ost och ölkorv när vi kom hem, och den här hungriga vovven missar ingenting, det kallas för bra luktsinne.

img_4710

Det såg ut att bli en fin dag idag, men när vi for iväg till julskyltningen så mjölades det över Flerohopp förhoppningsvis blåste det bort lika fort som det kom.

img_4712

Vi frös redan i morse på morronpromenaden så det fick bli lite gos när vi kom inomhus.

Ha en trevlig söndagkväll!

♥♥♥