Jultema

Tror jag fortsätter

I alla fall ett par rader på jultemat, hade ju tänkt att jag skulle ha en randig julgardin i köket, men ibland så går tänket på ett helt annat håll. Satt och sydde en färdig, höjden blev bra, bredden hade jag alldeles glömt att mäta, konstigt va…? Så till slut blev det en enfärgad röd, gick inte att fota nu på kvällen, blev så konstigt med alla lysena runt omkring. Och så har vi i alla fall fått upp stjärnorna. Om jag sen förstår rätt så är det visst inte så många juldagar den här julen som annars. Eller förresten så börjar väl och slutar julen på samma datum varje jul, så det är väl lika många dagar.

img_4691

Nä det blev inte så bra, fotografens fel kanske.

img_4692

Och detta blev inte så bra heller, men om man tittar noga borta i högra hörnet så ser man att min Clivia blommar.

img_4693

Då tycker jag att matbilden blev mycket bättre, ”Kotletter i himmelsk sås” dom blir jättegoda, jag ställer in grytan med kotletter och sås i ugnen i 1,5-2 timmar i 175 grader. Idag hade jag zoodles med riven parmesanost och majonnäs blandat med sweet chilisås till. Precis i min smak.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥