Fortsättning

I strålande sol

Skulle nästan kunna tro att våren var på väg idag, det var ett fantastiskt väder att fortsätta med julpyntning i. Vi hade lite tur idag faktiskt, man höll på med att resa julgranen på torget när vi gick förbi, och dom klippte av massor av grenar på granen, så Eric frågade om det avklippta skulle slängas. Då sa dom att vi fick ta om vi ville, och det passade jättebra för vi hade tänkt stanna till på en skogsväg och klippa lite gran. (Tack Roger.) Dom var visst inte nöjda med granen.

img_4688

Jag bjuder på lite samma bilder idag fast dagens bilder är tagna i solsken, igår var det ju mörkt. Tror faktiskt att det var uppemot 12 plusgrader idag, katten låg nästan hela dagen i stolen och njöt. Ser åsse att jag har själv råkat att komma med på bilden.

img_4689

Jag behöver mer mossa både grön och vit, så jag får ta en sväng bort i skogen med en kasse eller 2.

img_4690

Hyacinterna är små, men får dom tillräckligt med ljus och värme så blommar dom snart, och titta på penséerna, dom är från frö.

Ikväll är det bönderna igen, dom ska jag kolla på. men nu är det tid för fikat med en sjoklabid.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥