Regn!!

Öppen himmel

Ja, det har det verkligen varit. Om man gick utanför dörren blev man dyngsur. Ändå kan jag tycka att det är värre med snö. Att gå en promenad i detta väder är inte att tänka på. Tycker synd om hunden som måste göra ifrån sej i detta väder. Fast sen gosar vi på soffan. Det har varit 2 vidriga dagar för han, klippning och veterinärbesök med sövning och allt vad det innebär. Men nu är han pigg igen. Och hungrig var han ju så klart direkt han vaknade ur narkosen. Idag har han myst på soffan och glott på Hem Till Gården.

img_4635

img_4633

Sen skrapade jag ett par lotter, och jag skrapade fram det mesta jag någonsin har fått på en triss. Minsann 3* 60, ingen storvinst precis men ändå.

img_4631

Vi har haft lite diskussioner här om vi ska lösa ut vinsten i pengar, eller om vi ska ta nya lotter…..vars 90:- eller vars 3 nya lotter…? Vilket är lönsammast? Vilket ger mest spänning? Eller vad är det roligaste?

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥