Farsdag

Ska kolla månen

Ikväll ska jag kolla månen, ska visst bli den största i min livstid. Jag är ju ingen sån där direkt horoskopare men jag tror rätt mycket på vilket stjärntecken man är född i. Titta bara på mina fötter, en ren katastrof. Fast jag vill gärna sköta om dom riktigt noga. Men dom råkar väldigt ofta väldigt illa ut. För några år sen blev jag sydd i bägge hälarna med nio stygn, med bara ett par veckors mellanrum. Nu är det värsta att tränga in dom i täta skor eller strumpor, strumpor är ju en mardröm. Fötterna blir iskalla i ett par strumpor. Golfsandalerna är rena drömmen. Och nu på vintern mår mina fötter inte särskilt bra.

img_4592

Jo, jag sydde mej en klänning i morse, jag hade ju ingenting att sätta på mej efter duschen i morse, så jag var tvungen att sätta mej med en tygbit vid symaskinen. Och minsann så blev det en klänning, inte världens snyggaste men den är jäkligt skön, färgen är väl kanske inte heller direkt så att man studsar, men den duger. Och symaskinen är ju en snygging.

img_4592

Tror också jag har kommit på hur jag ska kunna få över mina bilder från telefonen på ett bra sätt. Övade några gånger idag , men i morron kan jag ha glömt hur jag gjorde. Symaskiner är ju lite av mitt liv, har inte så många men…..

Ha en skön söndagkväll!

♥♥♥