Oxfilé


Så konstigt

Kan man marinera oxfilé i lågt pris?  Åtminstone fick jag en push från Willy’s att jag fick köpa oxfilé marinerad i lågt pris.

img_4506

Willy´s har kanske ingen som läser igenom meddelanden innan dom skickas ut då kan det bli tokigt. Det är väldigt viktigt att kolla igenom både vem man skickar till och vad man skickar, det kan bli riktigt fel.

I morse hade vi is på bilrutorna, men vi behövde inte iväg så tidigt så det mesta hade smält bort. Vi tog en promenad i skogen som vanligt, Chicko och jag, men eftersom det inte var nån särskild blåst iadag så var det inte så himla kallt. Minsann hade vi sol åsse idag.

img_4500

Man skulle blivit journalist, då hade man säkert snart fått åka till Washington nu i dagarna, tänk så roligt det skulle vara att vara på plats när USA ska få en ny president, sånt himla ståhej det säkert är där nu. Ja, eller var det nu är som det stora ska ske.

img_4505

Dagens middagstips blir rester från igår, och det var om möjligt ännu godare idag. Det är nog oxå världens enklaste maträtt.

Nu ska jag kolla på Gör om mej i Gókväll.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥