Godkväll

Isande kallt

Jag har inte vant mig vid att det ska bli kallt nu, det var isande idag. Och allt det som man måste klä på sej, det är mössor och vantar, halsdukar och tjockjackan, stövlar och tjocka strumpor. Tacka vet jag shorts, linne och sandaler och ut på golfbanan, det är så det ska vara. I alla fall om ni frågar mej. Jag har väl fel på termostaten åsse, för sånna här kalla dagar fryser jag ännu mer, när jag är inomhus sitter jag under en filt, fram till kvällen för då blir jag för varm. Och idag kom första snön men den är borta igen, som tur är. Och det har blåst rejält. Man kan väl säja att vädret är ett intressant samtalsämne, alla pratar om det, nästan alltid. Framför alla andra så pratar väl bönderna om det, tittar på dom ikväll.

img_3885

Idag är det 8 år sen vi var nere i Hököpinge hos Kennel Eljajos och hämta den här lille godbiten, då var han 8 veckor. Undrar var tiden tagit vägen?

img_4497

Köpte tunnskivade kotletter utan ben häromdagen, och ikväll gjorde jag en sån där gryta med den himmelska såsen, hade den i ugnen nästan i 2 timmar, och köttet blev fantastiskt mört.

img_4498

Och så mina himla fina och goda zoodles med lite smulad fetaost på, det var riktigt gott. Eric hade kokt potatis och  kokta morötter på sin tallrik.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥