Uppehåll

Nästan hela dagen….

Men på morronen regnade det, och nu ser det faktiskt ut som att det klarnar upp, men det har spöregnat nästan en hel vecka. Trodde faktiskt nu innan det blev mörkt att det skulle bli sol, men det hanns inte med.

img_4441

Jag tog lite bilder på vägen hem och jag tycker dom blev rätt bra.

img_4438

Bilderna är tagna i Madesjö.

img_4437

Vi körde in till stora staden direkt på förmiddagen för att köpa en ny skrivare. Fanns en i reklambladet från Elgiganten som vi tyckte passade våra krav, och även plånboken. Sen var det ju det svåra kvar, installationen, var ju liksom inte bara två knapptryckningar, snarare femtioelva tryckningar. Och sen då känslan av att man installerat fel maskin. Men efter en timme hade vi nog fått rätt på den. Jag har skrivit ut både från datorn och mobilen, så det funkar nog nu.

Här skulle det blivit en film, men jag är inte så insatt i hur det fungerar. Det ska gå att klicka på länken här nedanför. Det är bara ett litet vattenfall.

img_4429

Ha en fin kväll!

♥♥♥