Åskoväder

Nej tack!

Åska vill vi inte ha, har ju sett på olika medier att det har varit åska lite här och där, men tack och lov så har vi sluppit hitintills. Regnat har det gjort lite grann idag, men inte så många mm. Hoppas trots allt på många fler sommardagar, åtminstone till min nästa namnsdag.

Vi tog en sväng till Dollarstore idag, tycker att det är rätt så mysigt att gå runt där inne, om jag går där själv brukar jag gå vilse för det är verkligen en stor butik. Jag skulle ha nåt till mitt hår som för det mesta är som en halmstack, och nu efter sommaren är det liksom ännu värre. Men hur ska man veta vad man ska köpa, hade tänkt mej nån inpackning, men man ska nog gå till en frissa för att få råd om vad man ska köpa. Men det fanns ju ingen öppen frissa idag, och mitt hår var som trazzel. Hittade en burk som det stod på att det var inpackning. Får väl se om det gör nån nytta. Om jag drar fingrarna genom håret nu så känns det som silke. Trodde åsse att Dollarstore har billiga priser på det mesta, meeen……alltså inte på allt. Getingsprayen kosta 100 kronor, men på Ö & B kostar den 59:- så alltså kolla, kolla…. hårinpacknningen kostade 30.- har ingen aning om det var billigt eller dyrt.

Var tillbaka till USA i förmiddags igen, alltså det är inte svårt att tänka sej tillbaka dit, på Nyhetsmorgon tog man upp berömda tal, och då kommer trappan med Martin Luther King I have a dream!

IMG_3458

IMG_3459

wpid-20151023_160651.jpg

wpid-dsc_1903.jpg

wpid-20151023_160951.jpg

Och då kommer det ju en backflash, så ursäkta, kunde inte låta bli att lägga ut bilderna igen, men det är bara att scrolla förbi.

Och när vi var iväg på den här resan så var ju stekta ägg en stående rätt, åtminstone till frukost, men väl hemma igen kan jag äta stekt ägg både morron, middag och kväll.

image

image

Den här lille gossen struntar i om det är stekt ägg eller oxfilé på tallriken, bara han får smaka.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥