Bikiniväder

Eller kanske paraplyväder

Idag har det mest varit paraplyväder här, fast egentligen hade det varit mest vettigt att gå ut i bikini, fast graderna har kanske varit lite låga. Och det var ju inget milt sommarregn som strilade i dag. Det var som att gå in och ställa sej i duschen, tror att det kommit drygt 50 mm, fast det är ju inte särskilt mycket om man tänker att det knappt inte regnat nåt i sommar. Gräsmattan har inte blivit klippt på en hel månad.

IMG_3872

Nu är ju plommonen färdiga att ätas, och tyvärr är dom snart övermogna, och idag har en hel del av dom blåst ner och ligger utspridda på gräsmattan. Så vi krattar ihop dom och lägger dom i en soppåse , vi hinner inte äta dom, innan dom blir fördärvade. Och dom är så himla goda!

Nääe, det regnade så förfärligt idag så det gick inte att ta fram kameran, så därför har jag inga färska bilder idag. I morron har vi tänkt golfa om banan är öppen, det kan vara risk för översvämning därute.

IMG_3865

IMG_3854

Nu daks för fika, lite kaffe och en bit tjokolade.

Ha en trevlig kväll!

♥♥♥