Salmonella

Eller hoppas ju inte det

Fast vi har inte köpt av det partiet, men man vet ju aldrig vad som sprider sej till dom olika paketen. Och precis i dag hade vi ju bestämt att vi skulle ha hamburgare. Och vi hade ju de naturligtvis, men det var nötfärs som vi hade idag, så det var väl inte angripet av salmonellan. Hoppas vi!! Men om det inte kommer upp nått inlägg här i morron så…..

IMG_3858

IMG_3863

IMG_3865

IMG_3860

Och vi gick en runda idag igen på golfen, det var 2 stycken som hade bokat in sej på vår tid, men när det var daks att gå så var dom avbokade, och det tyckte jag var bra. Vi gick själv idag, det var ett fantastiskt väder med alldeles lagom grader. Det var så mycket bilar idag på parkeringen, så det var riktigt roligt att se, kanske skulle dom äta på krogen, jaaa… inte bilarna då utan dom som kom hit med hjälp av bilarna. Det kan bli väldigt konstigt när man skriver. Och det var väldigt mycket folk ute på golfbanan åsse, ett enormt tryck kan man säja.

IMG_3861

Det verkar vara mycket rönnbär i år och då finns det risk för en riktig vargavinter sägs det, blir en spännande höst kanske.

IMG_3862

IMG_3866

IMG_3868

IMG_3867

Dagens middagstips i dag blir en hamburgare då som förhoppningsvis inte har nån salmonella, typiskt att man köpt just nu, fast det var ett senare utgångsdatum på det smittade partiet.Blev ingen bild på den färdigmonterade hamburgaren. Och det verkar ju som att det inte spelar nån roll om det är svenskt eller inte, man får nog ta vissa risker. Och så är ”bananen” på tvn.

Ha en fantastiskt fredagkväll!

♥♥♥