Storm

Stormen Gorm

Skulle fotat några omkullblåsta träd på väg in till stan idag, men jag åker med en fartdåre så jag hann inte med med kameran. Och det blev ju katastrof direkt på morron när det upptäcktes en tom brevlåda, ingen tidning. För min del skulle det vara en större katastrof om strömmen gått. Tänk er en morron utan kaffe. För övrigt skulle ju stormen avta i styrka, men det märks inte här tycker jag.

image

Sonen och jag i solen utanför FN-huset i fantastiska New York. Och min fina väska från #michaelkorz som jag köpte på outleten på väg från Washington. Den är jag väldigt nöjd med. Vi väntar på att få komma in på en guidad tur.

image

 Och dagens rätt idag blev kyckling (igen). Det är marinerad kyckling, med recept från #recept.nu Jenny Walldén tillagade det i tv häromdan. Jag knyckte receptet på gurkan åsse. Chilibean köpte vi på Lidl, den är riktigt god. Och så lite marinerad spetskål. Jag stal ett par potatisklyftor från gubben.

Ikväll tävlar vi på Sverigequissen.

Ha en skön kväll!

♥♥♥